13 November 2018

  Logga in
 

 

Bastu och badtunna på Hasselö
Intill Restaurang Sjökanten på Hasselö finns badtunna och bastu för uthyrning. Bastun och badtunnan ligger alldeles intill vattnet, med en fantastisk utsikt över Sladö, havet och horisonten i sydväst.   

Båtuthyrning på Hasselö
Hyr en båt och upptäck skärgården på egen hand. Vi har tre motorbåtar för uthyrning och även en mindre roddbåt, för fina utflykter och fiske bland öarna!   

Cykeluthyrning Hasselö
Det bästa sättet att upptäcka Hasselö och Sladö är med cykel. Vid Hasselö Sand kan du hyra cykel vid Handelsboa. Vi har över 100 cyklar för uthyrning.  

Gärdsholmen Skärgårdshemman
På Gärdsholmen i havsviken Syrsan norr om Loftahammar kan du fiska och bo i mysiga stugor med utsikt över vattnet.   

Görans Remmarlag
Se mer av Hasselö och Sladö på en rundtur med Göran Fredrikssons traktor eller fyrhjuling och vagn. Hoppa upp på flaket och njut av utsikten över den vackra omgivningen!   

Handelsboa & Kafé Hasselö Sand
Vid Hasselös långgrunda sandstrand ligger vår välsorterade lanthandel med kafé, gästbrygga och uthyrning av cyklar och havskajaker.   

Havskajakuthyrning Hasselö
Att stillsamt glida fram i havskajak, nära vattenytan mellan kobbar och skär, är en fantastisk naturupplevelse. När du hyr kajak på Hasselö befinner du dig mitt i skärgården och de bästa upplevelserna börjar så snart du tar plats i kajaken.  

Havskajakuthyrning Idö
Uthyrning av havskajaker och paketerade kajakupplevelser av olika slag.   

Jakt och fiske på Björkö
I lummiga innerskärgården erbjuder Björkö Gård bokningsbara aktiviteter året runt, bondgårdssemester och jakt- och fisketurism.  

Loftahammars Golfklubb
Loftahammars högt klassade 9-hålsbana ligger ”mitt i byn” med gångavstånd till affärer, gästhamn och restauranger.   

Naturum Västervik och Vattenskolan
Naturum Västervik Naturum Västervik – för dig som vill veta mer om naturen och Östersjön. Kom och titta på våra intressanta utställningar. Naturum ligger vid Västerviks Museum på Kulbacken, en halv kilometer från Skärgårdsterminalen.   

Rågö naturreservat
Rågö är unik med sin gamla bebyggelse och varierande natur. Ön är naturreservat, med rösade vandringsleder, körvägar och klippor.   

Skonaren Linnéa
Gör något nytt i livet! Upptäck miljön som finns på ett segelfartyg!   


Smålandskusten och skärgården Västervik
 
 

» Redigera dina uppgifter här 

Webbsidan är producerad genom ett samarbetsprojekt som stöds av Regionförbundet i Kalmar Län

    Åsa Nilsson   Webbproduktion